Taiteilija

Tüna Mäkitalo

Tervehdys!
Minä, Tiina Mäkitalo, toivotan Sinut, arvon internet-seikkailija, tervetulleeksi sähköiseen ansiokansiooni selaamaan huolellisesti valikoitua otosta teoksistani ja viihtymään sarjakuvieni parissa.

Seuraavaksi kerron kiusallisia ja pitkästyttäviä asioita itsestäni sekä työskentelytottumuksistani:

Olen syntynyt vuonna 1989 ja vanhenen joka vuosi vähintään yhdellä numerolla. En ole hyvä päässälaskussa, joten minut saa häkeltymään yksinkertaisesti kysymällä, kuinka vanha olen.

Tulen Kittilän Sirkasta (eli jostain pohjosesta) päin ja olen opiskeluideni kautta päätynyt Rovaniemen ja Tornion kautta Turkuun asumaan.

Olen harrastanut kaikenlaista kuvallista ilmaisua penskasta pitäen ja jo silloin tulevaisuuden "unelma-ammattini" oli "kuvataiteilija". Meninkin valmistumaan "sellaiseksi" vuonna 2013 Kemi-Tornion ammattikorkeakoulussa ja tässä sitä nyt sitten ollaan.

Käytän töissäni eniten sekatekniikoita, sillä tekemisen rutinoituminen samoihin kaavoihin on hyvin kyllästyttävää.

Sarjakuvia tulee kyhäiltyä kun on jokin omituinen tarve saada lisää tyhmiä juttuja tyhmään maailmaan, joka yrittää esittäytyä järkevänä.

LOPPU!

"Kun omaa psyykkistä todellisuutta havannoidaan objektiivisena todellisuutena, syntyy erinäisiä tulkintoja, jotka usein kertovat enemmän tulkitsijan todellisemmasta luonteesta kuin itse tarkastelun kohteesta. "

Tiina Mäkitalo

Itsensä vakavasti ottava kuvataiteilija

hamppari
Herkkuja sielullesi
Jussinsivut.net