Jack O’Neill ikonisena ku mikä

"Jack O'Neill being iconic";

Näin luki comic sans -fontilla kirjoitettuna käyttämässäni referenssikuvassa, joten onhan se uskottava.

Taulun kehykset löytyivät halvalla kierrätyskeskuksesta (viidet kehykset kahdella eurolla!) kehyksiä varten piti, täytyi ja oli siis ihan pakko maalata jokin hauska kuva, koska kehyksetkin ovat hauskan syvät (ei käy niin hyvin ilmi kuvassa).

sivusta

Jacko the wacko on kaikkien tuntema tähtiporttisankari, jonka muotokuvaa kelpaa katsella aamiaispöydässä istuskellessa. Taiteesta voi myös nauttia metatasolla, sillä muotokuvassa on toisinnettuna ketsupilla ja sinapilla toteutettu teos, joka kuvaa hahmon sisäistä ahdistusta. Syvällistä touhua.

sinappia

Jos et ole tutustunut Stargåte SG-1 -televisiosarjaan, niin kannattaahan tuo.

Alla sarjakuvasivu, jossa on ihan omakeksimää seikkailua Tähtiportti -sarjan maailmaan sijoitettuna. Lue loput Mantelitumaketarinoiden omilta sivuilta, eli täältä!

stargote_sivu3
LUE LISÄÄ!

I'm telling you Teal'c, If we don't get out of this soon I'm going to lose it... Lose it, it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of ones faculties, three fries short of a Happy Meal...WACKO! 

- Colonel Jack O'Neill
EIPÄ MULLA MUUTA! KUULEMIIN!